• +36 20 239 7401
  • Előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség

Elérhetőség

Varga Máté kozmetikus mester

Telefon: +36 20 239 7401

8200 Veszprém, Vécsey Károly u. 6.
(bejárat az Aulich L. utca felől)

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján várom kedves vendégeimet!

E-mail: szantalkozmetika@gmail.com

Tájékoztatás

Tájékoztatok minden ÚJ vendéget, aki még nem járt a kozmetikában, hogy első alkalomra mindenképpen CSAK bőr konzultációs programra fogok tudni helyet adni. Amely nagyban elősegíti a vendég és a kozmetikus közös munkáját a célok elérése érdekében, ennek egyszeri költsége 10 000 Ft – mely egy otthonápolási mintacsomagot is tartalmaz kb 10 napra !

Szantál etikett

Apró figyelmesség mely a kozmetikus és vendég érdekeit is szolgálja!

Megkérnék minden vendéget, hogy a bejelentkezett szolgáltatásra 5 perccel előbb érkezzen. Így van idő a parkolásra, esetleges egyeztetésre és a kezelés felkészülésére. Valamint ha csúszás adódik elkerülhetjük a kellemetlen várakozást!

Kérem ne késsen: a kezelési időket igyekszem pontosan betartani, így tudom a gördülékeny munkát és a nyugodt körülményeket biztosítani! Azonban ha késik, akkor sajnos csak az Önnek fenntartott időben áll rendelkezésre a szolgáltatás!

A kívánt szolgáltatásra a vendégek sokasága miatt , kérem ha módjában áll időben jelezze az időpont igényét!

A szolgáltatás visszamondását ha lehet mindenki próbálja 2 nappal előtte jelezni, így tudunk egymásra figyelni és akár másoknak helyet biztosítani időben! Hisz a legkellemetlenebb a várakozással és tétlenséggel eltöltött idő…