• +36 20 239 7401
  • Előzetes bejelentkezés alapján.

Szolgáltatások

O2 lift SPA –oxigénes arckezelés Forradalmi arc-nyak dekoltázs kezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz és csökkenti az esetleges gyulladásokat.


I Peel, Ormedic Lift Solution Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza! Indikációja az érzékeny, egyensúly hiányos, irritált bőrnek szól!


I Peel, Signature Facelift A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuron sav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról. Indikációja a kipirosodásra hajlamos, száraz, dohányos, fáradt, zsírosabb bőrnek szól!


Illumanating kezelésLuxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól, napkárosodásoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr ragyogóvá és halványabbá válik.


Antioxidáns, anti- age kezelésMár az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ezen fiatalító kezelés fehéríti, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kezelés során a mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later hatás!


The Max őssejtes kezelés Átfogó kezelés erős peptidek és őssejtek kombinációjával. Intenzíven hidratál, regenerál és feszesít már az első alkalom során!


I Mask kezelés Különleges vulkanikus víz, antioxidánsok és hialuron sav keveréke. Erős hidratáló, gyulladáscsökkentő, feltöltő kezelés, akár egy ebédidőben is elvégezhető.


Be Clear kezelés Mondjon búcsút a pattanásoknak . Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, miközben nem irritál!


Feszesítő nyak-dekoltázs kezelésAz öregedés nem áll meg az arcnál , akkor miért is hagynánk ott abba ? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt.


I Peel – Lightening Lift és Lightening Lift FORTE Eredmény orientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítők és az Echinacea őssejtek kombinációjából, az öregedés gátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóbbá teszik a bőrt!


I Peel- Wrikle Lift és Wrinkle Lift FORTE Erős felületmegújító kezelés hozzáadott glikolsavval, retinonnal, melyek öregedés gátló és erős feszesítő hatással simítják a kisebb és nagyobb ráncokat egyaránt!


I Peel- Ane Lift és Acne Lift FORTE AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden formáját!


I Peel- Beta Lift Erős szalicilsavas kezelés , mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét!


I Peel Perfection Lift és Perfection FORTE Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke , melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a ráncokat, egyenetlen bőrtónust és felfedik a bőre fiatalos megjelenését!