• +36 20 239 7401
  • Előzetes bejelentkezés alapján.

IMAGE skincare

Az IMAGE skincare vállalat a professzionális bőrápolás vezetőjeként klinikai összetevők, okos növényi hatóanyagok és a világ 60 országában dolgozó 20 000 bőrápolási szakember erejét tudhatja maga mögött. Termékeik áttörő nanotechnológiai megoldásokkal rendelkeznek, melyek újra és újra bizonyítottan, valós, hosszan tartó eredményeket garantálnak. Bármi is a kihívást jelentő bőrállapot, van megoldás, mely segít az egészséges, ragyogó bőrhöz vezető úton!

Jana története

Egy olyan iparágban, ahol a szükségtelen vegyi anyagok mindent megbonyolítanak, az IMAGE Skincare alapítója, Janna Ronert célja az volt, hogy okos növényi hatóanyagok, biztonságos és bizonyítottan értékes hatóanyagok magas koncentrációja segítségével olyan termékeket hozzon létre, melyek a piacon nem találhatóak.
Rozáceával küzdő kozmetikusként Janna hitt abban, hogy minden nő megérdemli az egyszerűséget, az értéket és az eredményeket, ha bőrápulásukról van szó – és megérdemlik a lehető legjobb minőségű bőrt is.
Az IMAGE Skincare egy apró kis apartmanból indult, 2003-ban, a legnépszerűbb, érzékeny bőrt ápoló családdal, a Vital C termékekkel, most pedig 13 kollekcióval van jelen a világ több mint 52 országában.
Férjével Dr. Marc Ronerttel együtt, aki az IMAGE Skincare klinikai igazgatója és plasztikai sebész, Janna a legnevesebb vegyészekkel dolgozik együtt a piacra kerülő termékek megalkotásában és összeállításában.

Termékcsaládok

Vital C – egyenletes bőrtónus a C-vitamin erejével

Fáradt, érzékeny és környezeti tényezők által károsított bőr kezelésére. Frissítő növényi hatóanyagokkal dúsított termékek, melyek megoldást adnak a dehidratált, fáradt bőr számára, és gondoskodnak a ragyogás új szintjéről. Többféle C-vitamin, antioxidánsok erejével a Vital C család az egyenletes tónusú, egészséges megjelenésű bőrt biztosítja.
Ormedic- bio összetevők, klinikai hatékonyság

Forradalmi termékcsalád , mely bio összetevők, erős antioxidánsok és esszenciális növényi hatóanyagok szintézisével éri el az egyensúlyban lévő bőrt. Minden formula a bőr barrier rétegének optimális szinten tartását célozza, nyugtató, gazdag növényi extraktumokkal. A bőr mindent megkap, ami az egyensúlyhoz és egészséghez szükséges- természetes módón. Ageless –beavatkozunk az öregedés folyamatába Ez a magasan hatékony termékcsalád beavatkozik az öregedés látható jeleibe, úgymint ráncok, pigmentfoltok, általános fáradt kinézet. Alfa-hidroxi savakkal gyorsítja a bőr megújulásának folyamatát, peptidek és a retinol mellett- a leghatékonyabb összetevők, melyekkel a bőr fiatalabb, egyenletesebb és simább lesz.
Prevention + – fényvédős hidratálók

A fényvédelem a legjobb fogadalom, amit a bőr gyors öregedése elleni harcban megtehetünk. Ezért hozták létre a fényvédős klinikai hidratálók családját, melyek tökéletesek a mindennapos használatra. Széles spektrumú UVA/UVB elleni védelemmel, növényi őssejtekkel és antioxidánsokkal táplálják a bőrt, a hidratálók nehéz érzet és maradványok nélkül szívódnak fel a bőrbe. The Max- fejlett öregedés gátlás Maximalizálja napi bőrápolását ezzel az exkluzív termékcsaláddal, melynek klinikai formulái a kisebb és nagyobb ráncokat és a laza bőrt célozzák meg. A the Max Vectorize Technology szállítórendszerrel viszi a kapszulába zárt hatóanyagokat a bőrbe, gondoskodva annak feszes és feltöltött megjelenéséről. Formuláik a természet legerősebb hatóanyagait hasznosítják, növényi őssejteket és növényi hatóanyagokat, melyek bizonyítottan hozzák a hosszan tartó, látható eredményeket, a fiatalos és rugalmas bőrképet.
Iluma- professzionális pigmentáció kezelés

A ragyogó bőrhöz vető út…- fehérítő összetevőkkel célozza a sötét foltokat, öregségi foltokat, elszíneződéseket. A Vectorize Technology kapszulába zárt C-vitamint és növényi fehérítőket bocsát ki a még erősebb eredmények érdekében, megvalósítva az egyenletes bőrtónust.
Clear Cell – fejlett megoldások problémás bőrre

Segít visszaállítani a bőr egyenletes tónusát, csökkenti a pattanások számát, olyan átfogó megoldásokkal, melyek leegyszerűsítik a problémás bőr kezelését. Gyengéden kombinálja a hatékony akne ellenes anyagokat, szalicilsavat, benzoil-peroxidot, olyan erős növényekkel és peptid komplexekkel, melyek tisztítják, nyugtatják a bőrt és megszűntetik a túlzott csillogást.
Image MD- orvosok által kifejlesztett, erős bőrápoló termékek

A bőrápolási technológia fejlett klinikai ismereteit alkalmazza az átalakító eredményekért. Az áttörő hatóanyagokkal, úgymint a kollagén támogató peptidekkel, egyedülálló koncentrátumokkal, ez a termékcsalád a bőr természetes védőrétegét erősíti, támogatja optimális hidratáltságát és a bőr rugalmasságát.