• +36 20 239 7401
  • Előzetes bejelentkezés alapján.

Genosys Mikrotűs Terápia

Genosys

A legtöbb kozmetikai összetevő a bőr barrier védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák okán a bőr felületén marad. A probléma megoldására a DTS MG kifejlesztette a legjobb mikrotűs roller rendszert, amely olyan mikrocsatornákat generál, amelyeken át a kozmetikai összetevők behatolhatnak a bőrbe, és a tűk eközben serkentik a természetes kollagénindukciót. A bőrápolási hatás optimalizálása érdekében a GENOSYS ezt az innovatív rendszert kifejezetten a mikrotűs kezeléshez kifejlesztett kozmeceutikáliákkal kombinálja. GENOSYS – az átfogó mikrotűs kozmeceutikáliai márka.

Mikro tűs kezelés

Az idősödés vagy a hegek problémájának leküzdésére bőrstimuláló eszközt – mikrotűs eszközt- használunk. A készüléken apró tűk helyezkednek el, melyek a bőrt stimulálják, mikro csatornákat szúrva, amelyeken át a kollagén termeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek a bőr mélyebb rétegeibe jutnak és serkentik a kollagén termelődését. Ezt a kezelést nevezzük: mikro tűs kezelésnek. A mikro tűs kezelés egy jól kiegyensúlyozott technika, mely minimális felépülési idővel és hosszan tartó, látható hatással jár.

A kezelés mechanizmusa

A bőr védőfunkciója és a nagyméretű hatóanyag molekulák miatt, a bőrre felvitt vagy bőrre fújt hatóanyagok 99,7%-a nem jut át a bőr felső rétegén, hanem megül azon, és a bőrre felvitt vagy fújt tápanyagoknak csak 0,3 %-a szívódik fel a mélyebb rétegek felé. A probléma kiküszöbölésére és a beszívódás növelésére mikro tűket alkalmazunk, melyek fizikai csatornákat hoznak létre a bőr mélyebb rétegei felé, növelve a bőr felszívó képességét és a hatóanyagok jobb felszívódását. A mikro tűs kezelés eredménye a bőr természetes sebgyógyulási – regeneratív képességének és a kollagén szintézisének a fokozása. Genosys mikrotűs terápia

Ára: 25 000 – 27 000 Ft