Egyedi alkalomra készülődsz? Szeretnél egy nappali megjelenést?
Esetleg esküvőre mész? Legyen szó szalagavatóról vagy akár ballagásról..
A smink minden fontos helyzetben megoldást nyújthat!

Mindig törekszem arra, hogy a lehető legjobb tudásom szerint tudjam a személyiségedhez formálni az általam készített sminket. A készítés során kizárólag márkás és magas minőségi anyagokat használok, melyek a tartósságot erősen támogatják. Náhány példa: MAC,Dior, Chanel. Kryolan, Shiseido, Paris Berlin stb.

Nappali smink: 4 000 Ft
Alkalmi smink: 5 500 Ft
Esküvői: 7 700 Ft
Esküvői próba smink: 4 000 Ft
Smink fotózásra: 10 000 Ft
Kiszállás Veszprém megyén belül:10 000 Ft


Sminkelési tanácsadás:

Úgy érzed, hogy nem értesz a smink készítéshez?
Gondot okoz a helyes és tartós sminkelés?


Szeretettel meghívlak a vendégeim számára szóló tanfolyamomra!

Alap tanfolyam: Csoportosan (maximum 4 fő) vagy egyénileg igényelhető a szolgáltatás. A tanfolyam során mindent átnézünk és gyakorolni fogunk a kezdeti lépésektől egészen a végső simításokig! Fontos, hogy minden fellelhető smink eszközödet - anyagodat hozd magaddal, hogy át tudjuk nézni, illetve ami hiányzik azt megmutatom és a rendelkezésedre bocsájtom a tanfolyam alatt!

Csoportos oktatás: 6 000 Ft
Egyéni oktatás: 7 200 Ft

A tanácsadás, oktatás körülbelöl 3 és 3,5 órát vesz igénybe.

Haladó képzés: Ezen az alkalmon a füstös szem készítés rejtelmeibe és az extra anyagok használatába nyújtok bepillantást! Csak azoknak akik alap tanfolyamot végeztek már nálam!

FONTOS: Én csak segítséget és instrukciókat nyújtok számodra, de a sminkelést te végzed! Úgy vélem ez a helyes módja, hogy a te kezedben legyen a tudás!