kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

OxyGeneo by Pollogen

Bőrmegújítás , oxigenizálás, hatóanyag bejuttatás –minden egy kezelésben!?

A tökéletes megoldás az arc-nyak- dekoltázs bőrének, izomtónusának, megjelenésnek fokozására!

Mi is az a 3-az-1-ben abszolút arckezelés?

A geneO+ egy olyan új izraeli orvos esztétikai alapokon nyugvó berendezés, mely újradefiniálja az arckezelés fogalmát, kombinálja a védett OxyGeneo , Tripollar és Ultrahang technológiákat! Egy gép és egy komplett kezelés 4 lépésben.

Az OxyGeneo készülék inspirációját a termálforrások jelentik, melyek a bőrt oxigénnel töltik fel. A hatás szimulálásával a készülék olyan testreakciókat vált ki, mely oxigént juttat a kezelt területekre.

Közben a bőr kíméletes, de hatékony megújítása történik, mely optimális környezetet biztosít a hatóanyagok bőrbe juttatásának a kezelés alatt, mind pedig azt követően.

A kezelés simítja a finom vonalakat és ráncokat, revitalizálja a fáradt, fakó bőrt, egészséges, egyensúlyban lévő bőrképet hozva létre.

Hogyan működnek az egyes funkciók?

1.Tripollar RF: A bőr felmelegítése révén a rádiófrekvenciás hullámok stimulálják a kollagén szintézist és erősítik a bőr kötőszöveti állományát. Amely eredményez egy azonnali hatást és biztosít egy hosszabb távú hatást is!

2. Bőrmegújítás- Hatóanyag bejuttatás-Oxigenizálás: A speciális OxyPod tabletta oldja a bőr felső, elhalt rétegét, simítja és megújítja a bőrt. A keletkező CO2 buborékok a bőr felszínén kipukkadnak és O2-bengazdag vér jut a kezelt területre. Ezen hatás élénkíti a kapilláris erekben a véráramlást és fokozzák az anyagcserét. Így az oldott hatóanyagok erőteljesebben képesek a bőr rétegeit feltölteni!

3-4. Ultrahang és mikro masszázs: A peciális hullámok fokozzák a sejt szintű kommunikációt , a hatóanyagok még optimálisabban felszívódnak és hasznosulnak. Végezetül a kényeztető mikromasszázs gondoskodik a vendég teljes kényelméről!

Mire számítsak? Hány kezelésre van szükség a látható eredményhez?

A természetes eredményeket már az első kezelés alkalmával is tapasztalhatjuk. A még jobb eredmény érdekében javasolt a kezelés kúraszerű alkalmazása , mellyel az eredmények fokozhatóak.

Mire számíthat a kezelés után?

Az OxyGeneo kezelést követően a bőr kissé kipirulhat, friss , üde és fiatalos lesz, NINCS felépülési idő és azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez!

Mit ad a kezelés?

Javítja a bőr tónusát és textúráját, egy egyszerű élettani- fiziológiás hatás révén tölti fel a bőrt oxigénnel, feszesít, hidratál, csökkenti a felesleges faggyút, gyulladást csökkent, emeli a tónust…

OxyGeneo by Pollogen kezelés 19000 – 36000 FtWeblap: Hetrovics József 2021