kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

A GERTRAUD GRUBER kozmetikumok GMP minõsítésének hiteles fordítása

Az eredeti GERTRAUD GRUBER kozmetikumok elõállításánál kizárólag válogatottan bõrbarát, természetes hatóanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek a bõr egészséges állapotának megõrzését szolgálják, a regenerálódását elõsegítik és ezáltal a bõr idõ elõtti öregedése ellen láthatóan hatnak.

A GERTRAUD GRUBER KOSMETIK eredeti ápoló termékeit képzett kozmetológusok, természetgyógyászok, bõrgyógyászok és farmakológusok fejlesztik és állí;tják elõ.

Szigorú laboratóriumi tesztek és Európa elsõ szépségfarmján naponta végzett kezelések biztosítják az exkluzív módon magas minõségi követelmények állandóságát és hatásosságát.

A GERTRAUD GRUBER KOSMETIK termékei a GMP-feltételeknek (Good Manufacturing Practice) szigorúan megfelelnek, és kizárólag Németországban gyártják.

A termékeket állatokon nem tesztelik.

A legmagasabb professzionális minőség

A GG minden megelőző egészségápoló termékének alapját az anyatermészet adta javak képezték a múltban és ez ezután is így lesz. Közismert, hogy a „natur pur”, azaz a „kizárólag természetes” éppenséggel káros is lehet, nem ritkán akár összeférhetetlenséget is kialakíthat és/vagy bizonyos terméktulajdonságokat egyszerűen nem képes teljesíteni! Ezért hangzik a GG mottója már a kezdetektől fogva így: „Annyira természetes, amennyire csak lehet”. De mit is jelent ez pontosan? Egészen egyszerű: Éppen magánál a lehető legnagyobb mértékű természetorientáltságnál bukkannak elő további fontos igények, amelyeket egy kozmetikai terméknek teljesítenie kell. Másképp, mint egy gyógykenőcs esetében, ugyanis egy kozmetikai krémnek nemcsak a bőrproblémákat kell hatékonyan orvosolnia. Még egyéb tulajdonságokat is egyesítenie kell magában az alkalmazást, a konzisztenciát, a felszívódást, a színt és az illatot illetően. Azért, hogy ezt teljesíteni lehessen a GG nem zárkózik el a tudomány és a kutatás modern felismeréseitől sem. Csak így lehet a hiteles nyersanyagokat az innovatív ható- és segédanyagokkal összhangba hozni, amelyeket egyébként ugyanúgy előszeretettel a természetes eredetűek közül választunk ki. A GG-nél kozmetikai szakértők dolgoznak ezért a célért, és a feladat jellegétől függően közreműködnek természetgyógyász orvosok, természetgyógyászok és/vagy farmakológusok. Minden felhasznált nyersanyagnak meg kell felelnie a ház termékfilozófiájának és etikájának. Ugyanez vonatkozik a termékek kímélő előállításra is a tanúsítvánnyal ellátott és ellenőrzött gyártási folyamatok során.

A minőségi vezérfonal

„Olyan természetes, amennyire csak lehet – de ezzel egyidejűleg rendelkezzen a legjobb tulajdonságokkal a hatékonyságot, az összeegyeztethetőséget és az alkalmazást illetően“– ez volt, és a jövőben is ez lesz a GG Kosmetik vezérmotívuma. Cégünk láthatóvá teszi a természet és a tudomány összhangjának elvét a „Prime Professional Quality” minőségi záradékkal a termékeken, amely nemzetközi, kép- és szóemblémaként lett védjegyezve.

Különösen friss a bőrnek

A GG egy további minőségi jellemzője különleges módon válik az Ön bőre javára. Ez pedig a „frissesség elve”. Csak annyi darabszámban gyártjuk le a terméket, amely lehetővé teszi, hogy a készítményeink hosszú tárolási idő nélkül, azaz olyan frissen amennyire csak lehetséges jussanak el a kozmetikusokhoz. Ezen felül a tartósítást, amennyiben az nélkülözhetetlen, a legszükségesebb minimumra csökkentjük. Alig van olyan gyártó, amely ezeket a minőségi előnyöket teljesíteni tudná, mivel az alacsony darabszám egyértelműen magasabb termékköltséget is jelent a cég saját bevételének terhére. A GG Kosmetiknél azonban mindig is és ezután is a termékek minősége kapja a mindenek feletti prioritást.

Roland Schäfer
Ügyvezető igazgató Gertraud Gruber Kosmetik GmbH & Co .

Amikor GG szakkozmetikusnál ápoló terméket vásárol, a csomagoláson megtalálja az új minőségi záradékot: „Prime Professional Quality“. Ez hangsúlyozza a magas professzionális igényt a saját termékeink minőségét illetően: természetes összetevők mellett jó hatásfok, a legjobb összeegyeztethetőség és kellemes bőrérzet.