kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

Exquisit Szemkezelés

Megoldja a szemkörnyék három leggyakoribb problémáját: szárazság miatti ráncocskák, rugalmasságvesztés, duzzanatok. Üdébb, sugárzóbb lesz a tekintet miközben egy igazi kényeztető kezelésben lehet része a vendégnek.

Fitokezelések Módszere

Természetes intenziv ápoló a növények erejével

A természetgyógyászatból átvett növénykivonatoknak és a természetes aromáknak kiegyensúlyozott kombinációja, valamint teljes lemondás a tartósítószerekről, színező- és illatanyagokról különböztetik meg az arc, nyak és dekoltázs fitokezelését. Az azonnal látható ápolási siker érdekében és a bőrképnek megfelelően egyéni alkalmazásokkal dolgozunk a kozmetikai létesítményekben.

Hydrowellness Plus Módszer

Algabázisú regeneratív bőrápolás

Bőrfeszesítő, "lifting"- hatású "Hydro-Wellness plus módszerünk" egyrészt az azonnal látható kezelési eredmény, másrészt az ellazult közérzeti élmény miatt fogja Önt elkápráztatni. Ennek a regeneratív hatóanyagkezelésnek a titka, az algabázisú, természetes bőrápoló-termék speciálisan kifejlesztett arc-, nyak- és dekoltázs-lazítómasszázzsal kombinálva. A "Hydro-Wellness plus módszer" minden bőrképre ajánlható és különösen a nagyon érzékeny bőrre kiválóan alkalmas.
A készítmények tartósítószer-, színezőanyag- és parfümmentesek.

Ayurasan Módszer

Szépség az arcnak és a testnek - a lélek ayurvédikus ellazítása

Az Ayurasan módszer a fejnek, arcnak és dekoltázsnak valamint az Ayurasan Body módszer a Gertraud Gruber szerinti teljességkozmetikai filozófiát, "megelőző egészségápolást" az Ayurvéda szerint kiválasztott bőr- és testápoló elemekkel köti össze. Ez a többezer éves indiai, a hosszú és egészséges élet tudomány a három dosha (bioenergia) harmonikus összhangjának fiatalos, szép és egészséges kisugárzását adja, melyek az emberekbe vésődnek.

Vata, Pitta és Kapha.

Mind az arc-, mind a testkezelés teljességi anti-aging hatásával tűnik ki: a káros anyagcseremaradványok elhárításával a bőr megfiatalodottnak és feszesnek hat, visszanyeri rugalmasságát és simaságát. Ugyancsak elragadó a speciális olajterápia-masszázs ellazító hatása a szellemre és a lélekre. A mindennapok messzi távolba tolódnak, a belső kiegyensúlyozottság érezhető közelségben lesz. Ön érzi, hogy a hajszának és a stressznek az ellenpólusát találta meg és egy új, teljességi jó közérzetet él meg.

Symphonie bio- luxus arc- élménykezelés

Restrukturáló hatású, a bőr mélyebb rétegeire ható, keringésfokozó, kötőszövet erősítő, egyedülálló lifting hatású élménykezelés.

Idegpálya Masszázs

Kiegyensúlyozó és ellazító

A stressz és a feszültség nem csak a bőrön mutatkozik meg, hanem belsőnket is terheli. Az idegpályamasszázs kiegyensúlyozólag hat. Az idegvégpontok célzott stimulálása révén a belső nyugalom és higgadtság keletkezik, a bőrkép megszépül. A különféle meridiánok (a test energiacsatornái) segítik a vérellátottságot és a bőrön keresztüli méregtelenítést. Így az arcbőr ismét tiszta, egészséges és rózsás kinézetet kap.

Bio-Release Masszázs

A bioenergiák erősítésére

Az eredetileg nyugati medicinából származó közérzeti masszázs erősíti a teljesítménykényszer, feszültség és szellemi-lelki konfliktusok által gyengített bioenergiát. Az arc, a fejbőr és a tarkóterület kozmetikai masszázsa gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát.

Energetikai Lifting

Harmonizáló és vitalizáló masszázs

Az "Energetikai lifting" módszerének lényege, hogy a fej- és az arc meridiánokon történő revitalizáló masszázs szabad utat nyit az energiáknak. Az ebből fakadó harmonizáló hatás és a test saját védekező erőinek stimulálása fokozzák a jó közérzetet. Anyagcsere-fokozó, keringésfokozó, salaktalanító, feszesítő hatása kiemelkedő. A masszázs során alkalmazott Exquisit Andokmagolaj az igényes bőr számára otthoni ápolásra is alkalmas.

menXO

Természetes prémiumápolás férfiaknak

Az egyénre szabottan kombinálható kezelési variációk (Prémium, Vitál, Energetizáló) összekapcsolva az exkluzív menXO ápoló termékekkel, meggyőző hatással rendelkeznek - életerőt és frissességet kölcsönöznek mind a bőrnek, mind a vendégnek. A kiemelkedő hatékonyságot támasztja alá a rendkívüli, természetes összetevők kompozíciója is. A speciális menXO lazító- és masszázstechnika megkülönböztetett figyelmet szentel a férfiak bőrápolási igényeinek, valamint a stressz rájuk jellemző megjelenési formáinak maximális feloldását célozza.

kozmetika exquisit kozmetika fitokezelés kozmetika fitokezelés kozmetika gertraud gruber kozmetika gertraud gruber kozmetika gertraud gruber MenXO
Webdesign: Kaskötő Péter 2013