kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

Tapasztalja meg az egyedülálló hatóanyagok és innovatív módszerek nyújtotta eredményes kezeléseket.

A hyaluron sav a szervezetünkben is megtalálható és számos folyamatban részt vesz pl: sejtek folyamatai, szövetek felépítése, bőrünkben lejátszódó folyamatok, gyulladás csökkentés, ránc megelőzés. A kezelések során manuális úton juttatjuk be a bőrbe a hyaluronsavat és az ahhoz kapcsolt értékes hatóanyagokat pl: C-vitamin, allantoin, hordozó peptidek.. A kezelési repertoár nem túlzó, de rendkívül eredményesen és látványosan kezelhetőek az alábbi problémák: felületi és mélyebb ráncok, gyulladásos folyamatok a bőrfelszínen, problémás – zsíros bőr, apróbb foltok,tág pórusok...

Azonnal látható eredményt nyújt minden kezelési megoldás, mely után a bőrünk ragyogóbb, tömörebb és élettel telibb, bársonyos tapintású és hosszan hidratált lesz.

Regeneráló kezelés

Ezen eljárás során a felületi ráncokra és gyulladásos folyamatokra tudunk eredményesen hatni. A bőr azonnal ragyogóbb és hidratáltabb képet mutat. Ezen kezelés tartalmaz masszírozást is!

Ára: 14 000 Ft

Hyaluron plasztika kezelés

A hyamatrix népszerűségének egyik titka, az injekciómentes „plasztika” kezelés. Azonnali lifting hatást ad, mely egyaránt kezeli a felületi és mélyebb ráncokat is. Javasolt egy 6 vagy 12 alkalmas kúra kezelés, melynek hatása fél évig is elhúzódhat!

Ára: 24 000 Ft

Hexamatrix kezelés

Erősen a mimikai ráncokra koncentráló lifting kezelés. Hatásában egy tápláló, feszesítő és gyulladás csökkentő eljárás. Tartalmazhat masszírozást is!

Ára: 25 000 Ft

Hexamatrix szemkezelés

Azonnali hidratáló és feszesítő eljárás az érzékeny és rugalmasságát vesztett szemkörnyékre.

Ára: 7 500 Ft

PhotoAgeing kezelés hyamatrix

A napkárosodott bőr elsőszámú tápláló kezelése. Segít visszanyerni a napozás során vesztett nedvességet , táplálja a bőrt és csökkenti a gyulladásokat.

Ára: 14 000 Ft
Webdesign: Kaskötő Péter 2013