kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

kozmetika, Veszprém, szépségszalon, Gertraud Gruber

Neve már régen márkát jelent. Gertraud Gruber már öt évtizede foglalkozik a klasszikus szépségápolással a természetesség igényével. Ő azonban már a kezdetektől a TELJESSÉGBEN gondolkodva, bevonta a szellemet és a lelket is programjaiba az arc és a test kezelése mellett. Ezáltal lett a kozmetika nagyasszonya, aki 1955-ben megalapította EURÓPA ELSŐ SZÉPSÉGFARMJÁT, és a Wellness-mozgás úttörőjévé vált. A Gertraud Gruber teljességkozmetika alatt máig a megelőző egészségápolást értjük, kéz a kézben az összetéveszthetetlen kezelésekkel, egészséges táplálkozással, tudatos mozgással és belső harmóniára való törekvéssel.

Mottójához híven: "Aki felhagyott azzal, hogy jobb legyen, felhagyott azzal, hogy jó legyen", Gruber asszony rendszeresen új összetevőket szerez be, új gyártási és felhasználási módokat alkalmaz.

Munkásságát elismerve 2004-ben elsőként kapta meg a "Life of Beauty" díjat, amely a Beauty International kitüntetése a professzionális kozmetika területén.

Szépségfarm

Gertraud Gruber 1955-ben alapította meg Európa első szépségfarmját a Tegern-tó partján Rottach-Egernben, ami a mai napig többszöri bővítés után teljes kihasználtsággal működik. Az évi több mint ötezer vendég, közöttük sok törzsvendég a világ minden részéből, valamint a művészeti, gazdasági és társasági életből híres arcok, nagyra értékelik az egyedülálló és mindemellett mindig egyénre szabott kezelési módszereket.

Tegyen egy rövid látogatást a Gertraud Gruber farmon.
LinkGertraud Gruber - Kozmetika
Szépségfarm
Webdesign: Kaskötő Péter 2013