Exkluzív és komplett kezelési metodikák aki többre vágyik egy egyszerű arc vagy test kezelésnél. A választott csomag alkalmával lehetőség nyílik arc és test kezelések egyszerre történő átélésén. A kezelések során a pihentetés és relaxáció a fő cél, melyhez a Gertraud Guber arc és test sorozataiból válogatunk! Ne habozz.. jelentkezz be még ma..

Luxusban fürödve:
Symphonie kezelés+Feszsesítő olajos SPA masszázs.

Kezelés ára: 25 000 Ft

Az álom luxusa:
Exquisit alapkez.+ Exquisit szemkezelés + Testmasszázs.

Kezelés ára: 17 700Ft

India világa:
Ayurasan test kezelés

Kezelés ára: 11 500 Ft

Tenger varázsa:
Algás tetskezelés + Hydro WellnesPlus kezelés.

Kezelés ára: 17 800 Ft

Rózsák meséje:
DeLuxRose testkezelés + Energetikai lifting kezelés.

Kezelés ára: 19 000 Ft

Hidratáló érintés:
Hidratáló testkezelés + Phyto sensitive kezelés.

Kezelés ára: 15 800 Ft

Happy HourSE:
Bázis alapkezelés+ Exquisit szemkezelés+ Testmasszázs.

Kezelés ára: 17 300 Ft

Méregtelenítő kényeztetés:
Alpine Balance testkezelés + Bio release kez.

Kezelés ára: 13 500 Ft

Chi- Lávaköves masszázs:
Egy rendkívül relaxáló, ellazító, meleg bazalt kövekkel végzett teljes test rituálé! Jelentős stressz-oldó , pihentető, izom relaxáló olajos kezelés, mely során a test ellazul és új energiát gyűjt! ".... felejtsen el minden terhelőt és álmodja bele magát egy ősi, misztikus, távoli világba...

Kezelés ára: 13 000 FtFontos tudnivalók:

A csomagok kiválasztása után a praktikusság és az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett mindenképp telefonos egyeztetés szükséges! Továbbá aki DaySpa csomagot választ, vegye figyelembe a kezelések időtartamát a tökéletes relaxáció jegyében!

A kezelések előzetes egyeztetést igényelnek az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett! Aki testkezelésre érkezik próbáljon meg a kezelés előtt 2 órával szilárd ételt nem fogyasztani, nem szoláriumozni és erős keringés fokozó tevékenységet folytatni! A kezelések során többségben érintjük a teljes test felületét, így aki számára ez gondot okoz kérem , hogy fürdőruhát hozzon magával a kezelésre! A kezelés után a hatások fozása érdekében a pihenés és a kellő mennyiségű folyadék fogyasztása javasolt!

Gruber törölközőGruber zuhanyzóGruber polcGruber krémekGruber gyertya